Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 5:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сирачиња сме: немаме татко, мајките ни се како вдовици.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 5

Преглед П.еремиин 5:3 во контекст