Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 5:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Ти, Господи, остануваш за секогаш, Твојот престол е од колено до колено.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 5

Преглед П.еремиин 5:19 во контекст