Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 3:52 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Упорно како птица ме гонат сите, кои ме мразат, а без причина.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 3

Преглед П.еремиин 3:52 во контекст