Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Како седи осамена престолнината, некогаш полна со народ; стана како вдовица, некогаш голема меѓу народите. Владетелката над покраините, сега поданичка.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 1

Преглед П.еремиин 1:1 во контекст