Стар Завет

Нов Завет

Осија 9:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Што ќе правите во празничен ден, во денот на Господовиот собир?

Прочитајте целосна глава Осија 9

Преглед Осија 9:5 во контекст