Стар Завет

Нов Завет

Осија 6:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Свештеничката дружба е како разбојничка заседа: убиваат по Сихемскиот Пат; навистина, прават срам!

Прочитајте целосна глава Осија 6

Преглед Осија 6:9 во контекст