Стар Завет

Нов Завет

Осија 2:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ќе те свршам довека за Себе; Ќе те свршам во правда и справедливост, во добрина и во милост;

Прочитајте целосна глава Осија 2

Преглед Осија 2:19 во контекст