Стар Завет

Нов Завет

Осија 12:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ има парница со Израел, ќе го казни Јакова според постапките, ќе му врати според неговите дела.

Прочитајте целосна глава Осија 12

Преглед Осија 12:2 во контекст