Стар Завет

Нов Завет

Неемија 9:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но сега, што можеме да речеме, наш Боже, кога по сè тоа не водевме грижа за Твоите заповеди

Прочитајте целосна глава Неемија 9

Преглед Неемија 9:10 во контекст