Стар Завет

Нов Завет

Неемија 7:27 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Благословен нека е Господ, Бог на нашите татковци, Кој го вдахнови царевото срце за да го прослави Господовиот Дом во Ерусалим,

Прочитајте целосна глава Неемија 7

Преглед Неемија 7:27 во контекст