Стар Завет

Нов Завет

Неемија 5:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Уште и златните и сребрените посатки на Божјиот Дом, што Навуходоносор ги беше однесол од Светилиштето во Ерусалим и што ги пренесе во вавилонското светилиште, царот Кир ги зеде од светилиштето во Вавилон и ги предаде на човекот по име Сасавасар, кого го постави управител,

Прочитајте целосна глава Неемија 5

Преглед Неемија 5:14 во контекст