Стар Завет

Нов Завет

Неемија 4:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ги поткупија советниците да им пречат во замислата: така беше во времето на персискиот цар Кир сè до царувањето на персискиот цар Дариј.

Прочитајте целосна глава Неемија 4

Преглед Неемија 4:5 во контекст