Стар Завет

Нов Завет

Неемија 4:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И силни цареви царуваа во Ерусалим, кои господареа со сè од онаа страна на Реката: ним им беа плаќани данокот, порезот и царината.

Прочитајте целосна глава Неемија 4

Преглед Неемија 4:20 во контекст