Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Секој кој ќе те види, ќе бега од тебе, и ќе рече: ‘Нинивија, каква урнатина! Кој може да ја пожали?’ Каде да барам тешители за тебе?”

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:7 во контекст