Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

„Еве Ме! Против тебе,” говори Господ над Војските. „Ќе ги подигнам, преку твоето лице, скутовите на твојата облека, ќе им ја покажам твојата голота на народите, твојот срам на царствата.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:5 во контекст