Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тоа сето е заради многуте разврати на блудницата, на милата љубовница, господарката на магии, која со својот разврат ги продава народите и племињата со своите вражања.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:4 во контекст