Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Слушајте! Плускање на бич; слушајте! Тропање на колца; коњите се издигаат, колите потскокнуваат,

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:2 во контекст