Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Твоите кнезови се како скакулци, а военачалниците како рој скакулци, што седат по ѕидовите кога е студено, но кога сонцето ќе огрее, одлетнуваат и нивното место не се познава каде биле.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:17 во контекст