Стар Завет

Нов Завет

Наум 2:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Рушител се крева против тебе. Постави стража на ѕидовите гледај кон патот, препаши ги бедрата, собери ги сите свои сили.

Прочитајте целосна глава Наум 2

Преглед Наум 2:1 во контекст