Стар Завет

Нов Завет

Наум 1:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Како трнлив грмушник и како пијаници напиени, како сува слама ќе бидат наполно проголтани.

Прочитајте целосна глава Наум 1

Преглед Наум 1:10 во контекст