Стар Завет

Нов Завет

Михеј 5:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Јакововиот Остаток ќе биде меѓу бројните народи, како лав меѓу горските ѕверови, како лавче меѓу овци стада; секој пат кога поминува, тој гази со нозете, раскинува, и нема никој да се избави од него.

Прочитајте целосна глава Михеј 5

Преглед Михеј 5:8 во контекст