Стар Завет

Нов Завет

Михеј 4:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

„Стани! Оврши го житото, Сионска Ќерко, зашто ти правам железен рог и бронзени копита, и ќе сотреш многу народи; ќе му го заветуваш на Господ нивното благо и нивното богатство на Господарот на сета земја.”

Прочитајте целосна глава Михеј 4

Преглед Михеј 4:13 во контекст