Стар Завет

Нов Завет

Малахија 3:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Од времето на своите татковци отстапувате од Моите заповеди и не ги чувате. Вратете се при Мене и Јас ќе се вратам при вас - говори Господ над Воинствата. Прашуваат: ‘ Како да се вратиме?’

Прочитајте целосна глава Малахија 3

Преглед Малахија 3:7 во контекст