Стар Завет

Нов Завет

Малахија 2:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Секој кој ќе направи така, ма кој да бил тој, Господ нека го откорне од Јакововите шатори и од сред оние кои Му принесуваат жртва на Господа над Војските!

Прочитајте целосна глава Малахија 2

Преглед Малахија 2:12 во контекст