Стар Завет

Нов Завет

Малахија 1:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но, вие го осквернувате кога зборувате: ‘ Господовиот стол не е почитуван и храната врз него не е за ништо!’

Прочитајте целосна глава Малахија 1

Преглед Малахија 1:12 во контекст