Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 27:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако е на возраст од шеесет години или повеќе, оценувањето нека ти биде: за машко петнаесет сикли, а за женско десет сикли.

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 27

Преглед Левит (3 Moj.) 27:7 во контекст