Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 19:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

’Не крадете; не лажете го и не мамете го својот ближен.

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 19

Преглед Левит (3 Moj.) 19:11 во контекст