Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 19:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ му рече на Мојсеја:

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 19

Преглед Левит (3 Moj.) 19:1 во контекст