Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 15:28 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако оздрави од своето крварење, нека изброи седум дена, и потоа нека биде чиста.

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 15

Преглед Левит (3 Moj.) 15:28 во контекст