Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 15:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

‘Кога ќе се очисти од тоа, оној што има излив, тогаш нека изброи седум дена за своето очистување; нека ја испере својата облека и нека се искапе во жива вода, и нека биде чист.

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 15

Преглед Левит (3 Moj.) 15:13 во контекст