Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 13:44 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

човекот станал лепрозен, нечист е. Свештеникот треба да го прогласи за нечист - лепрата му е на главата.”

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 13

Преглед Левит (3 Moj.) 13:44 во контекст