Стар Завет

Нов Завет

Јов 8:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зар ќе никне рогозата вон мочуриштето? Зар ќе порасте трската без вода?

Прочитајте целосна глава Јов 8

Преглед Јов 8:11 во контекст