Стар Завет

Нов Завет

Јов 41:32 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој остава светла бразда зад себе, бело руно ја покрива бездната.

Прочитајте целосна глава Јов 41

Преглед Јов 41:32 во контекст