Стар Завет

Нов Завет

Јов 36:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој не ги симнува очите од праведните, ги крева на престоли, покрај царевите, за да бидат возвишени довека.

Прочитајте целосна глава Јов 36

Преглед Јов 36:7 во контекст