Стар Завет

Нов Завет

Јов 3:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ни покој ни мир нема веќе за мене, во моите маки никогаш немам починка.”

Прочитајте целосна глава Јов 3

Преглед Јов 3:26 во контекст