Стар Завет

Нов Завет

Јов 15:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој скита наоколу за леб, велејќи, каде е? тој знае дека му наближува денот на темнината.

Прочитајте целосна глава Јов 15

Преглед Јов 15:23 во контекст