Стар Завет

Нов Завет

Јов 13:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сепак слушајте ги моите докази, чујте ја причината на моите усни.

Прочитајте целосна глава Јов 13

Преглед Јов 13:6 во контекст