Стар Завет

Нов Завет

Јона 2:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој рече: Во својата неволја извикав кон Господа и Тој ме послуша; извикав од утробата на Подземјето, и Ти ми го чу гласот.

Прочитајте целосна глава Јона 2

Преглед Јона 2:2 во контекст