Стар Завет

Нов Завет

Јона 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господовото слово му дојде на Јона, синот Аматиев и му рече:

Прочитајте целосна глава Јона 1

Преглед Јона 1:1 во контекст