Стар Завет

Нов Завет

Јоил 3:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ ќе загрми од Сион, ќе дига глас од Ерусалим; небото и земјата ќе се тресат. Ама Господ ќе биде заштита на Својот народ и заштита на синовите на Израел.

Прочитајте целосна глава Јоил 3

Преглед Јоил 3:16 во контекст