Стар Завет

Нов Завет

Јоил 1:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Свештеници, препашете вреќиште и плачете! Службеници на жртвеникот, тажете! Дојдете, преноќевајте во вреќиште, служители на мојот Бог! Зашто од Домот на нашиот Бог ги снема лебниот принос и налевницата!

Прочитајте целосна глава Јоил 1

Преглед Јоил 1:13 во контекст