Стар Завет

Нов Завет

Јоил 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Словото Господово дојде до Јоила, синот Фатуилов.

Прочитајте целосна глава Јоил 1

Преглед Јоил 1:1 во контекст