Стар Завет

Нов Завет

Изреки 24:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако речеш: „Не знаевме за тоа, не разбира ли Оној, кој ги испитува срцата? И не знае ли Оној, Кој ти ја чува душата? И не плаќа ли Тој секому според неговите дела?

Прочитајте целосна глава Изреки 24

Преглед Изреки 24:12 во контекст