Стар Завет

Нов Завет

Изреки 12:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нечесните се сосипуваат и веќе ги нема, а домот на праведникот останува.

Прочитајте целосна глава Изреки 12

Преглед Изреки 12:7 во контекст