Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 9:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Утре, во ова доба, ќе пуштам толку страшен град, каков немаше во Египет од кога е создаден до денес.

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 9

Преглед Излез (2 Moj.) 9:18 во контекст