Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 7:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Мојсеј и Арон направија како што им заповеда Господ. Арон го крена својот стап и пред очите на фараонот и неговите службеници удри по водата во Реката. Сета вода во реката се претвори во крв.

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 7

Преглед Излез (2 Moj.) 7:20 во контекст