Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 5:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

„Бог на Евреите ни се јави - рекоа. Затоа пушти нè да одиме три дни одење во пустината и да Му принесеме жртва на Господа, својот Бог, за да не нè нападне со помор или со меч.”

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 5

Преглед Излез (2 Moj.) 5:3 во контекст