Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 22:29 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не се двоуми со приносите од своето изобилство од гумното и од својот леб! Дај Ми го Мене првенецот од своите синови.

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 22

Преглед Излез (2 Moj.) 22:29 во контекст