Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 15:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кога фараоновите коњи, неговите коли и коњаници слегоа во морето, Господ ги врати на нив морските води, откако Израелците поминаа среде море по суво.

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 15

Преглед Излез (2 Moj.) 15:19 во контекст