Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 9:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Тој им направи вака: ги избави од рацете на Израелевите синови, па не ги погубија.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 9

Преглед Исус Навин 9:26 во контекст